Aktiver dit vennekort og få 25% rabat på alle dine klip.

Udfyld formularen for at aktivere dit vennekort.

Hvad er RODEO?

Dit nye frisørkoncept og barbershop, der har til sinde at bryde grænserne for det typiske danske frisørbesøg for både mænd og kvinder. Hos RODEO handler det om helhedsoplevelsen og det gode håndværk i omgivelser der bare gør dig i godt humør og så selvfølgelig til meget rimelige priser.

RODEO Frederiksberg og Østerbro bliver de første saloner i barberuniversitet ud af en samlet kæde på 5, som vil åbne forskellige steder i København  – vi glæder os allerede.

Alle vores medarbejdere har flere års erfaring, vundet imponerende priser, er oplært i nogle af de bedste frisørkæder samt været tilkoblet Copenhagen Fashion Week, tv-shows som både klipper og styler i flere år.

RODEO kommer til at være indbegrebet af simplicitet, kvalitet og mest af alt; rendyrket underholdning. Det skal være en mindeværdig oplevelse at være kunde hos RODEO, hvor vi vil fastholde en standard for høj kvalitet og en sans for detaljen – det gælder alt lige fra selve klipningen til den unikke indretning.

Vi serverer altid en kop hjemmekværnet kaffe, friskpresset juice eller ingefærshot inden ‘showet går igang’ og skulle du have lyst til en øl eller lignende er dette også en mulighed. Hos RODEO skal du gerne føle dig hjemme.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Step 1. Venneinfo

Step 2. Familiemedlemmer / andre kortbrugere

Medlem / bruger #2Skjul

Medlem / bruger #3Skjul

Medlem / bruger #4Skjul

Medlem / bruger #5Skjul

Medlem / bruger #6Skjul

Step 3. Aktiver kort